Известие

Collapse
No announcement yet.

предарпване на всяка прдавка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предарпване на всяка прдавка

Здравете! Имам следният проблем-колата ми предарпва и забива муцуна от 1800 до 3000 хил.оборота,това е на всяка предавка!!!При разли4ни от тези обороти работи перфектно.Зацепен сам правилно-с инсрумент,на диагностика показва 4е вси4ко ми е перфектно,каде другаде би могьл да е проблема?Благодаря ви предварително!
    Alfa Romeo 146ti,Alfa Romeo 156 1.8TS

Aми то е ясно - от правописа идва проблема!

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Най-вероятно е дебитомер
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Благодаря ти Мъри!!!

Comment

ама и като се стопли лити го прави проблема ?
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

И моята се дърпа нещо в този диапазон от обороти,но си мисля че при мен проблемът е в термостата,тъй като трудно стигам 60 градуса .Но аз му намерих цаката-просто не и давам да пада под 3000 оборота /нали все пак затова си купих Алфа/
            146 1.4 T.S 66000 km ex
            Fiat Marea SW 1.9 JTD 105 ex
            156 SW 1.9 JTD 16 V Facelift 140 PS настоящата

Comment

Първоначално публикувано от new fen
              ...трудно стигам 60 градуса .Но аз му намерих цаката-просто не и давам да пада под 3000 оборота /нали все пак затова си купих Алфа/
              Ми да ти кажа ако продължаваш така студена да я юркаш скоро нема да има какво да караш. Вземи го смени тоя термостат, просто не е нормално да е толкова студена, трябва да си е на около 90 градуса работна температура, дори и да караш на ниски обороти и полекичка
              145 1.9 JTD '99

Comment

прави го постоянно,без зна4ение дали е топла или студена колата

Comment

иди на диагностика ще стане ясно какво и е
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                  X